Perkant alkoholinius gėrimus prekių priėmimas – perdavimas vyksta pasirašytinai, kurjeriui pateikus asmens amžių įrodantį dokumentą.
Jei esate jaunesni nei 20 metų, suprantate, kad alkoholinių gėrimų įsigyti negalėsite.
Raudonas vynas iš Toskanos - vienas garsiausių Italijos simbolių, kuriame susipina tradicija, istorija ir neprilygstamas skonis. Toskana laikoma vienu prestižiškiausių vyndarystės regionų pasaulyje, o čia gaminami raudonieji vynai vertinami dėl išskirtinės kokybės ir savito charakterio.
Pagrindinė Toskanos vynuogė yra Sangiovese, suteikianti raudonam vynui sodrią spalvą, gyvą rūgštį, elegantiškus taninus ir kompleksišką vyšnių, slyvų bei prieskonių aromatą.
Tarp žymiausių Toskanos raudonųjų vynų:
Chianti ir Chianti Classico vynas - klasikiniai Toskanos raudonieji, garsėjantys vyšnių, uogų ir subtilių prieskonių natomis. Tai universalus pasirinkimas, puikiai derantis su itališka virtuve.
Brunello di Montalcino vynas - vienas prestižiškiausių Italijos raudonųjų vynų, gaminamas tik iš Sangiovese Grosso rūšies vynuogių. Galingas, rafinuotas ir ilgaamžis, skirtas ypatingoms progoms.
Bolgheri vynas - modernūs ir prabangūs „Super Tuscans“, kuriuose Sangiovese derinamas su Cabernet Sauvignon, Merlot ar kitomis tarptautinėmis vynuogių rūšimis. Rezultatas - sodrūs, pilno kūno raudonieji vynai.
Vino Nobile di Montepulciano vynas - elegantiškas, subalansuotas ir tradicinis Toskanos raudonas vynas, neretai laikomas švelnesne Brunello alternatyva.
Rinkdamiesi raudoną Toskanos vyną, atrasite skonių įvairovę - nuo lengvesnių ir vaisiškų Chianti iki sodrių, kompleksiškų Brunello ar Bolgheri vynų. Tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniam pasimėgavimui, tiek ypatingoms progoms, kai norisi į taurę įsipilti tikros Toskanos dvasios.