Perkant alkoholinius gėrimus prekių priėmimas – perdavimas vyksta pasirašytinai, kurjeriui pateikus asmens amžių įrodantį dokumentą.
Jei esate jaunesni nei 20 metų, suprantate, kad alkoholinių gėrimų įsigyti negalėsite.
Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.
Prekės kodas: CV009
Turimas kiekis: 84
Prosecco Brut Coste di Levante
Apeliacija: Valdobbiadene DOCG Brut
Vyno tipas: Putojantis brut vynas
Vynuogių veislė: Glera
Vynmedžių formavimas: Modifikuotas dvigubas lankas „Metodo Valdobbiadene“
Derliaus nuėmimas: Rugsėjo 15-30 d.
Maksimalus derlius: 135 q/ha (13 500 kg/ha)
Fermentacija: Statinis nusodinimas + kontroliuojamos temperatūros pirminė fermentacija
Antrinė fermentacija: 30-40 dienų dideliuose rezervuaruose (Charmat metodas)
Brandinimas: 1–3 mėn.
Stiprumas: 11,5%
| Kilmės šalis: | Italija |
| Gamintojas: | Col Vetoraz |
Šis brut tipo Prosecco vynas gaminamas iš vynuogių Glera, atrinktų iš stačių, į rytus nukreiptų vynuogynų, siekiant išgauti pusiausvyrą, harmoniją ir eleganciją.
Vynas gaminamas be odelių, naudojant minkštą presavimą, po kurio seka statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija, kontroliuojant aplinkos temperatūrą. Prieš pilant į butelius, vyksta 30-40 dienų antrinė putojimo fermentacija dideliuose presuotuose rezervuaruose pagal Charmat metodą, o brandinimas trunka 1-3 mėnesius, suteikiant vynui subtilų ir elegantišką charakterį.
Vynas pasižymi smulkiais ir ilgai išliekančiais burbuliukais bei kremimiška puta, aromate atsiskleidžia rožių, citrusinių vaisių, akacijos, vynuogės žiedo, baltųjų persikų, kriaušių ir obuolių natų kompleksas. Skonis sausas, šiek tiek rūgštus, gaivus ir subalansuotas, puikiai tinkantis kaip aperityvas arba derinamas su krabais, vėžiagyviais ir rafinuotais žuvies patiekalais.
Butelius rekomenduojama laikyti vertikaliai, vėsioje, tamsioje vietoje su pastovia drėgme, toliau nuo tiesioginės šviesos, o patiekti 6-8°C
Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.